• Добре дошли в сайта на 142 ОУ "Веселин Ханчев" - София!

ТЪРЖЕСТВЕНО ВРЪЧВАНЕ НА СВИДЕТЕЛСТВАТА ЗА ЗАВЪРШЕНО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ В НИМ

ТЪРЖЕСТВЕНО ВРЪЧВАНЕ НА СВИДЕТЕЛСТВАТА ЗА ЗАВЪРШЕНО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ В НИМ

     За поредна година, в слънчевия ден  на 02.07.2021г.,  бяха връчени свидетелствата за завършено основно образование на учениците от 7. клас.  Ентусиазирани ученици, развълнувани учители и родители се събраха в Националния исторически музей, за да отбележат  тържественото събитие.

   С трогателни думи водещите на литературно-музикалната програма акцентираха, че седмокласниците са горди, защото са част от 142 ОУ,  подготвени са, тъй като носят в себе си ценен дар- знанието. Отбелязаха, че се чувстват развълнувани, защото са в очакване на нови предизвикателства и  стремеж да сбъднат мечтите си. Усещаше се нотка на тъга, защото осъзнаваха, че се разделят, а с  дните в родното училище приключва безгрижното им детство.

 Директорът г-жа Нели Недялкова приветства седмокласниците за постигнатите резултати, връчи свидетелствата им, благодари както на учителите за търпението и  постоянството, така и на родителите за съпричастието им  през изминалите години.

   С много любов и признателност учениците бяха изготвили благодарствени грамоти за своите преподаватели, които им пожелаха да бъдат дейни, упорити и достойни личности, да следват мечтите си и да съхранят добротата в сърцата си.

    От сцената прозвучаха стихове, ведри музикални изпълнения.

    Празникът  породи пъстри емоции-  слънчеви благодарствени усмивки, но и сълзи от умиление и  възторг.

    На добър час!

    Щастливи ваканционни дни!

Допълнителни изображения